evenementen

 

Zondagconcerten in De Verzameling

Iedere maand worden er in De Verzameling zondagmiddagconcerten georganiseerd, tussen de geëxposeerde kunst in allerlei genres van Latin, Jazz, Balkan tot en met Klassiek. Deze voorstellingen duren ongeveer 1 uur. U kunt na deze muzikale uitingen uw ervaringen met de muzikanten delen en/of  vrij door De Verzameling lopen om de geëxposeerde werken te bekijken. Omdat er per voorstelling 60 tot 80 plaatsen beschikbaar zijn verzoeken wij u om vooraf kaarten te reserveren. Dit om teleurstellingen te voorkomen. U kunt reserveren per mail (info@deverzameling.nl) of per telefoon 026 442 84 97 Wij verheugen ons er op om u te ontmoeten in De Verzameling!

Jan en Marie-José van Hekke

Passepartout 2019

Beste muziekliefhebber, het komende seizoen mogen we weer bijzondere en ook bekende muzikanten presenteren in De Verzameling. Het wordt een mix van Jazz, klassiek, pop en soul, met als grote knaller Ellen ten Damme.

Het muzikale weekend, de zaterdagavond en de zondagmiddag, wordt een bijzonder leuk weekend; de zondagmiddag (7 april) mogen wij Thaïsa Olivia ontvangen. Een hele bijzondere zangeres met een warm eigen geluid en flair, die begeleid wordt door Thijs Cuppen en Jasper Somsen.  De zaterdagavond ervoor (6 april)  is verry special, omdat de Amerikaanse fluitiste Ali Ryerson maar een weekje in Europa is en toch bij De Verzameling een avondconcert geeft met Johan Clement. Wat een geweldige kans om deze muzikanten te ontmoeten.

Mensen met een passepartout hebben voorrang op de kaarten, dus laat snel weten of wij u als vaste gast weer mogen ontvangen en in mogen schrijven voor een passepartout.

Wij kijken er in ieder geval naar uit.


27 januari 2019 – 15.00 uur

Dimitar Dimitrov & Elvire Boelee

Dimitar Dimitrov – Piano
Elvire Boelee – Piano

Verrassend talentvol piano duo, Quatre mains

Dimitar Ivanov Dimitrov begon op 2 jarige leeftijd melodieën te spelen op zijn accordeon.
Zijn eerste pianolessen op vijf-jarige leeftijd vormde de start van zijn muzikale opleiding.
Als student van Michael Slavov aan de “Lubomir Pipkov” Nationale Muziekschool in Sofia won hij prijzen bij diverse piano-concoursen. In 2004 werd hij na audities verkozen om het Pianoconcerto No.1 van Beethoven te spelen met het orkest van de nationale muziekacademie “Pancho Vladigerov”, Sofia. Na de afsluiting van zijn middelbare muziekopleiding ging Dimitrov in 2006 naar het Prins Claus
Conservatorium in Groningen, waar hij lessen ging volgen bij de bekende pianiste Dr.Tamara Poddubnaya. Reeds voor de afsluiting van zijn eerste jaar aan het conservatorium won hij in 2007 de Harten Aas Trofee in Groningen en na een eerste prijs bij het regionale Prinses Christina Concours in Groningen drong hij door tot de Nationale Finale van het Prinses Christina Concours in 2007, waar hij eveneens een eerste prijs in de wacht sleepte. De jury noemde hem “een jonge leeuw op de piano in de traditie van de grote Russische pianisten uit het verleden”.
Dimitar is regelmatig te zien en horen op NTR en Radio 4

Elvire Boelee begon met het bespelen van de piano toen ze 6 jaar was. Ze kreeg eerst les van de Amerikaanse pianist Anne Marie Mott en hierna van de Russische pianiste Tamara Boiko. In 2001 deed Elvire mee aan het Haydn Muziek Festival en werd finaliste. In 2004 deed ze mee aan het Prinses Christina Concours, waar ze werd beloond met een eervolle vermelding. In 2008 werd Elvire toegelaten tot de vooropleiding aan het Prins Claus conservatorium. Zij studeerde bij Nata Tsvereli. In 2011 deed Elvire mee aan het muziek festival Music Without Borders aan de Gould
Academy in Maine, Amerika.
Elvire studeerde af in 2014 aan het Prins Claus Conservatorium. Ze volgde masterclasses bij o.a. Paul Komen, Tamara Poddubnaya, Eelko Moolenaar, Vladimir Tropp, Igor Roma, Daniel Wayenberg, Théodore Paraschivesco en Geoffrey Madge.

Kaarten à € 20,- inclusief 1 koffie of thee zijn vooraf te bestellen: info@deverzameling.nl


10 februari 2019 – 15.00 uur

Jasper Somsen Invites Kika Sprangers en Karel Boehlee

Kika Sprangers – Saxofoon
Karel Boehlee – Piano
Jasper Somsen – Contrabas

Kika Sprangers is een Nederlandse jazzsaxofoniste, -arrangeur en -componiste. Haar spel en composities kenmerken zich door kleurrijke lyriek en melancholiek. Sprangers groeide op in Nijmegen en was al jong op de planken te vinden. Met een eigen negentienkoppig orkest wist ze poppodium Doornroosje uitverkocht te krijgen. Ze studeerde aan het Conservatorium van Utrecht en rondde haar studie in 2016 af met een 9 met onderscheiding. Tijdens haar studie was ze leider van de saxofoonsectie van het Nationaal Jeugd Jazz Orkest dat toen onder leiding van Martin Fondse stond. Inmiddels leidt ze een eigen kwintet en als uitbreiding daarvan het Large Ensemble. In 2017 verscheen de EP Leaves of Lily waarop beide groepen te horen zijn. In 2018 is Sprangers door de programmeurs van de belangrijkste Nederlandse jazzpodia uitgeroepen tot Young VIP: één van de meest veelbelovende jazzmusici van dit moment. In maart van dat jaar was ze ook te zien bij Vrije Geluiden.

Karel Boehlee begeleidde vocalisten als Fay Claassen, Gino Vanelli en Trijntje Oosterhuis, maar de grootste bekendheid verwierf Karel Boehlee als begeleider van Jean ‘Toots’ Thielemans. Het grote publiek kent de pianist als zodanig, maar in jazz ingewijden weten wel beter: Boehlee is een fantastische sessiemuzikant, die in de adresboekjes staat van vele internationaal opererende jazzmusici. Wat veel mensen niet weten is dat Karel Boehlee een van de stuwende krachten was achter de muziek van het televisieprogramma Sesamstraat.

Tijdens zijn veelzijdige carrière speelde contrabassist/ componist/producer Jasper Somsen met vele beroemde musici uit (inter)nationale jazzscene, waaronder Enrico Pieranunzi, Joey Calderazzo, Jeff Ballard, John Beasley, Jean-Michel Pilc, Lynne Arriale, Seamus Blake, Bob Sheppard, Justin Faulkner, Jorge Rossy, Kendrick Scott, EJ Strickland, André Ceccarelli, Gabriele Mirabassi, John Engels, Yuri Honing en Eric Vloeimans. Op Challenge Records verschenen in 2017 zijn trio albums: “A New Episode In Life part I & II”. Jasper geeft concerten over de hele wereld, werkte mee aan ca. 40 albums en wordt met regelmaat uitgenodigd als gastdocent aan meerdere Nederlandse conservatoria.

Kaarten à € 20,- inclusief 1 koffie of thee zijn vooraf te bestellen: info@deverzameling.nl


6 & 7 april 2019

Muzikaal weekend

Zaterdag avond 6 april 20.00 uur

Ali Ryerson & Johan Clement

Ali Ryerson – Dwarsfluit
Johan Clement – Piano

Jazzfluitist Ali Ryerson behoort tot de top jazz fluitisten van de wereld.
Zij is geëerd als Jazz Fluitist van het Jaar en genomineerd door de Jazz Journalists Association.
Zij heeft bijna twee dozijn opnames uitgebracht op grote jazz labels als Concord, DMP,
Capri Records, en de legendarische jazz producer Bob Thiele ‘s Red Baron.
Ryerson presenteert haar wekenlange jaarlijkse Jazz Flute Master Class in Californië sinds 2002 , voert masterclasses over de hele wereld op verschillende locaties zoals New Mexico, Canada, Italië, Nederland, Nieuw-Zeeland, Eastman School of Music, en heeft gestudeerd op de faculteit van de Litchfield Jazz Camp , IJAM JAZZ zomerkamp in Italië.
Wij zijn dan ook bijzonder trots dat Ali Ryerson weer samen met de fantastische pianist Johan Clement bij ons komt optreden.
Een concert van hoge klasse, u mag dit gewoon niet missen!

Johan Clement werd op 20 augustus 1955 in Antwerpen geboren.
Vanaf 1982 is Johan vooral actief als professioneel pianist in België in het New Look Trio van Roger Vanhaverbeke (1982‐ 2011). Door de jaren heen begeleidde hij vele topmusici zoals o.a. Toots Thielemans, Deborah Brown, Art Farmer, Scott Hamilton, Georgie Fame, Mark Murphy, Sal Nistico, Jerome Richardson, Johnny Griffin, Dave Pike, Clark Terry, Benny Bailey, Ed Thigpen, Lou Tabackin, Madeline Bell, Harry Allen, Peter King, Rita Reys, Jean François Prins, Judy Niemack, Philippe Cathérine, Ali Ryerson en Slide Hampton.
Bekendheid kreeg Johan op diverse Jazzfestivals o.a. North Sea Jazzfestival, Bahrein Jazzfestival,Cannes Jazzfestival, Brussels Jazzfestival, Jazzfestival Gouvy, Jazzfestival Middelheim en Jazz Ascona.

Zondag middag  7 april 15.00 uur

Thaïsa Olivia Trio

Thaisa Olivia  – Zang
Thijs Cuppen – Piano
Jasper Somsen – Contrabas

‘Thaïsa Olivia is een gepassioneerde zangeres en songwriter met een warm, eigen geluid en een bijzondere flair en presentatie. Haar achtergrond is kleurrijk en veelzijdig, haar optredens evenzo. Mooie, eigentijdse composities en uiteenlopende bewerkte jazzstandards wisselen elkaar af. Van swingend en sophisticated tot zinnelijk en bezinnend en altijd met bezieling en overtuiging gebracht. Thaïsa wordt daarbij zowel in Nederland als in het buitenland bijgestaan door uitstekende muzikanten, die allen hun sporen ruimschoots hebben verdiend. Met haar eigen jazzkwartet was zij de afgelopen jaren op uiteenlopende podia te horen. Met het internationale muziektheatergezelschap Up with People toerde zij een jaar lang langs de theaters in de VS, in Duitsland toerde zij drie jaar lang met het close-harmony trio The Croonettes, als een van de leading ladies. Haar kwartet-cd ‘Let Go’ kreeg lovende recensies in binnen- en buitenland.

Ondertussen reist Thaïsa geregeld af naar New York, waar zij in 2013 op veelbelovende wijze vocaal debuteerde. Inmiddels is New York haar tweede thuis en is zij regelmatig op de New Yorkse jazzpodia te vinden. Haar optreden in de gerenommeerde Kitano Jazz Club op Park Avenue werd zeer enthousiast ontvangen door het aanwezige publiek. Ook was zij recent weer in New Orleans, waar zij ooit haar hart aan de jazz verloor in Preservation Hall. Nu zong zij in de oude en nostalgische Spotted Cat Music Club en in het beroemde Snug Harbor. Met haar kwartet toerde Thaïsa het afgelopen jaar een week lang over het prachtige, vulkanische eiland Lanzarote (dat deel uitmaakt van de Canarische eilanden), om optredens en een masterclass aan het conservatorium te verzorgen. Voor New York staan voor 2019 en 2020 weer nieuwe concerten op het programma. Recent werden er opnames voor haar nieuwe cd gemaakt, samen met Thijs Cuppen op piano en Jasper Somsen op bas.

Thaïsa trad door de jaren heen regelmatig in binnen- en buitenland op, met onder andere het Thaïsa Olivia Quartet, The Croonettes, The Grand Piano Boogie Train, De Jaap Dekker Band, Big Band Balance, Hot Club de Frank en The Feen Brothers.

Kaarten voor dit weekend à € 40,- inclusief 1 koffie of thee zijn vooraf te bestellen: info@deverzameling.nl


26 mei 2019 – 15.00 uur & 20.30 uur

Ellen ten Damme

Ellen ten Damme – Zang
Thijs Cuppen – Piano
Jasper Somsen – Contrabas

Ellen ten Damme is misschien wel een van de beste Nederlandse zangeressen van dit moment.
Maar zij is veel meer dan dat. Ze is ook actrice, muzikant, stout meisje, circusartieste, vamp, componiste, danseres, schrijfster en Pippi Langkous. En dat is ze allemaal tegelijk. De ware magie is haar eerlijkheid. Hoewel haar verbluffende veelzijdigheid anders kan doen vermoeden, doet ze alleen maar waar ze werkelijk in gelooft. Ondanks haar duizelingwekkende maskerades, is ze altijd zichzelf.
Ze is echt.

Ellen groeide op in het Drentse dorp Roden. Ze ging in Leek op het Nienoordcollege naar school en studeerde Nederlands aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarna bezocht ze een vooropleiding voor het conservatorium in Hilversum en de Kleinkunstacademie in Amsterdam, waar ze zich concentreerde op pianospelen. Ze speelt ook viool en gitaar.

Drie albums heeft Ellen op haar naam staan met pure Engelstalige rockmuziek, iets wat haar goed ligt. In dit genre maakte ze ook in Duitsland furore, niet in de laatste plaats als vaste zangeres bij de Duitse überrocker Udo Lindenberg, met wie ze in grote uitverkochte stadions heeft gespeeld over de hele wereld. Het scheelde maar een haar of ze had met haar provocatieve song Plattgefickt!
Duitsland vertegenwoordigd op het Eurovisie Songfestival.

We zijn enorm trots en vinden het heel bijzonder dat Ellen bij ons komt optreden.
Omdat er zoveel belangstelling is voor haar optreden, worden er twee voorstellingen ingepland om 15.00 uur en 20.30 uur. U kunt nu uw voorkeur nog opgeven.

Kaarten à € 40,- inclusief 1 koffie of thee zijn vooraf te bestellen: info@deverzameling.nl


16 juni 2019 – 15.00 uur

Vaderdagconcert met Ayesha de Groot en Jan Flubacher. Jazz, Pop en Soul

Ayesha de Groot – Zang
Jan Flubacher – Gitaar en Contrabas

Het vaderdagconcert bestaat uit de duo-bezetting Ayesha de Groot en Jan Flubacher, op gitaar en contrabas.

Natuurlijkheid, dat is kenmerkend voor het optreden van Ayesha. Zij straalt door te verhalen met haar warme indrukwekkende stem en haar teksten en compositie. Recht in het hart raken haar pure, betoverende interpretaties. Zij is een story teller: je bent genegen elk woord van haar te geloven en je mee te laten voeren door een song of even makkelijk door een hele voorstelling. Haar stem heeft soms het stralend-krachtige van een Aretha Franklin, soms het warme en speelse van een Ella Fitzgerald, maar vooral altijd het authentieke geluid van Ayesha zelf. Een stem, soms als een klok, soms als een belletje neemt je mee op reis naar jouw emotie… Het gaat een avond worden van warme en verrassende werveling van jazz, pop en soul verpakt in prachtige, pure liedjes.

Jan Flubacher is in 2000 met een master-degree afgestudeerd aan het ArtEZ conservatorium in Arnhem. Sindsdien is hij werkzaam als uitvoerend musicus in tal van Ensembles in Nederland ( o.a. Voz Cantante) en Duitsland, als componist/arrangeur en heeft als docent gewerkt bij o.a. ArtEZ, JIN en Kunstbedrijf, de voorganger van de Muziekmakerij.

Kaarten à € 20,- inclusief 1 koffie of thee zijn vooraf te bestellen: info@deverzameling.nl


neem een kijkje...

 

artiesten

 

Alex Brusse
Ali Ryerson
Andrei Marta
Andersons
Annette Weterings
Atie Vletter en Petra Frohlich
Bert van den Brink
Catharina Jansen
Carmen Gomes
Chorus Swingtet
Claudia y Manito
Cor Bakker
Deborah J. Carter
Diana de Vries
Dos Cuerdas
El Falu
El Nausad
Eric Langedijk
Esther de Graaf
Evelina Vorontsova
Flor d’Luna
Franklin Heiligers
Hans Kwakkernaat
Hans Mantel
Hans Mentink
Harry Burg Gulickx
Heleen Vegter
Henk Kraaijeveld
Het Hobbema Trio
Jan Verwey
Jasper Somsen
Jazz Trio ‘Hello Oscar’
Johan Clement Trio
Joost Zoeteman
Jos Jansen
Josee Bosma
Krzysztof Wagenaar
Lizzy Ossevoort
Lotus Ensemble
Maciej Domaradzki
Maria Mendes
Masha Bijlsma
Maurice Rugebregt
Meander kwartet
Medina kwartet
Michaela Hollmannova
Milou Houtkooper
Miriam de Vroome
Mirjam Verheem
Mitsuko Saruwatari
Nihad Hrustanbegovic
Nobuko Takahashi
Parwa Petra Polman
Peter Kalb
Piano kwartet Indigo
Quirine Melssen
Ramon Valle
Romania Toroz
Rik Cornelissen
Ruud Breuls
Sabine Vieregge
Sambayá
Sandra van Vliet
Stefan Bos
Tamara Maria
Tania Kross
Tenar van Koten
Trio St Petersburg
Vera Westera
Vincent Houdijk
Wim de Vries
Zwaan Stam

 

Reacties

 

Concert

Dag Marie-Jose, wat hebben we vanmiddag een fantastische middag gehad. We zijn ontzettend blij dat we er waren. Complimenten hoe verzorgd alles was.
Graag tot een volgend keer.
Marlies van Amerongen

Concert

Het was weer een zeer aangename middag: jij als gastvrouw, jullie als liefhebbers en wij allen als jullie gasten en dat samen met een Jazztrio dat hun liefde voor de de muziek en de Jazz in het bijzonder met elkaar en met ons hebben gedeeld. Klasse!

Het is zondagmiddag 4 november 2018 en we gaan weer op de fiets naar ’ De Verzameling’ in Westervoort en het lijkt of de weergoden ons weer gunstig gestemd zijn. Een heerlijke fietstocht! Aangekomen en bij de ingang horen wij dat het Jazztrio iets later zal beginnen. Bijna alle stoelen zijn met de liefhebbers en zelfs een echtpaar uit het buitengebied van Haaksbergen had de moeite genomen om naar Westervoort te rijden, maar dit terzijde.

Marie-José, de gastvrouw introduceerde Henk Kraaijeveld Jazztrio met haar bekende glimlach en het enthousiasme dat mij direct weer het gevoel geeft van ‘het wordt een mooie muzikale middag!’

Henk Kraaijeveld, Paul en zijn broer Mark van der Feen, hebben met het eerste nummer ‘ Walk with me, love’ virtuoos en vocaal gebracht door Henk, direct de aanwezigen omarmd. Ik waan me in New Orleans en de jaren ’60. Ergens in een achteraf straat in een ‘smoezelige’ pub aan de bar ligt half over de toog een man met een glas dat niet leeg blijft. Het tweede nummer ‘Just in time’ nu heel toepasselijk voor deze 3 sterren, die wat later met hun muzikale en vocale performance zijn begonnen door ‘?’Westervoort, tsja wie is daar ooit niet verdwaald. De beheersing en uitvoering op de piano, saxofoon of klarinet en de stem van Henk liet zien en horen dat deze 3 mannen het heel gezellig met elkaar hebben door hun muziek, de interactie met de aanwezige liefhebbers van de Jazz. Instrumentaal en vocaal, is wat wij liefhebbers aanmoedigt om gewoon mee te klappen en zachtjes bekende woorden mee te zingen. Na een intermezzo waar wij met elkaar onder het genot van een drankje de klasse van dit trio konden delen, werd het 2e deel van deze genoeglijke middag gestart met ‘ we’re together gevolgd door pianospel van Paul en Mark en even later een onvoorbereid muziekstuk geschreven door Paul als ‘oefening en Henk die zijn timbre laat hoden. Hij vertelt over zijn ‘weg’ naar de Jazz, van een studie rechten (internationale betrekkingen) naar de vocale jazz werd ten gehore gebracht in het nummer ‘Ik besta omdat jij besta’ (Unbunti en de filosoof Soren Kierkegaard,), naar ‘ Suzanne neemt je mee, naar een bank aan het water, duizend schepen gaan voorbij en toch wordt ‘t maar niet later, en je weet dat zij te gek is, want daarom zit…… ‘

We neurieen en zingen zachtjes de woorden mee! Het werd en was een genoeglijke en zeer aangename middag in Westervoort.

Ruud Lans, Duiven 04 november 2018

Concert

Van Beethoven naar Chopin naar Wilhelm Berger! Een mooi en magistraal pianoconcert door Mitsuko Saruwatari

Op deze zonnige zondagmiddag, 14 oktober 2018, fietsen we vanuit Duiven naar Westervoort. Bomen met bladeren geven een Indian Summer beeld en daarbij past muziek. Een pianioconcert van Mitsuko Saruwatari in De Verzameling te Westervoort werd een aangename verrassing!

Marie-José vertelde met haar nimmer aflatend enthousiasme wat ons, de aanwezigen, te wachten staat en introduceert Mitsuko die er schitterend uit ziet. Ze legt kort uit wat een sonate is en uit hoeveel delen een sonate bestaat ; 3 en werden we verrast met een piano sonate van Ludwg van Beethoven in C majeur.
De sonore openingsakkoorden geven mij een gevoel van een beginnende dag, maar de muziek streelt mijn gehoor dat nog meer werd verwend met een nocturne (nachtelijk) van Chopin als romantische compositie van de nacht. Chopin wordt in ons land fenomenaal op de piano vertaald door Wibi Soerjadi, maar dit terzijde.
Wilhelm Berger (1861 -1911), een vergeten Duitse componist, werd in Westervoort als ‘place to be and listen’ op een waanzinnige mooie wijze en met liefde ten gehore gebracht liet door Mitsuko Saruwatari.
Ik sloot mijn ogen en me meenemen naar de tijd van romantiek en de veranderingen waarmee een nieuwe tijd al jaren aan de gang was. Het impressionisme, de nieuwe muziek, de industriële revolutie. Ik zie de zwart-wit filmbeelden van ‘houterig’ lopende mensen, de trams voorgetrokken door paarden, de hoge hoeden en buigende heren in lange jassen en ‘billentikkers’. We noemden dergelijke zwart-wit beelden zonder geluid; de ‘stomme film’ en op de achtergrond klonk- veelal.. pianomuziek De Europese vorstenhuizen regeerde en het onheil dat de wereld naar donkere tijden zou brengen nog onbekend.
Berger zou deze donkere jaren niet meemaken. Hij bleef een romanticus tot aan zijn dood in 1911 en zijn muziek verdween in de vergetelheid, The Piano Quintet, Op. 95 is zijn bekendste pianoconcert.
Mitsuko liet, ruim een eeuw later, op een magistrale wijze de aanwezigen kennismaken met Wilhelm Berger. Een middag dat zeker -over zo’n 2 jaar- herhaald zal mogen worden en te luisteren naar hoe Wilhelm Berger’s ontwaakte muziek door Mitsuko dan zal klinken.
Op weg naar huis namen we Mitsuko’s muziek en het Indian Summer gevoel mee naar huis.
Ruud Lans-Duiven 14.10.2018

Concert

Beste Marie-José,

We genieten elke keer zo enorm van de concerten. Ook volgende jaar willen we graag weer een passe partout voor twee personen.

Concert

Hallo Marie José en Jan,

Het was weer geweldig vanmiddag. Wat een perfecte zanger en pianist. Jasper Somsen is altijd goed en gezellig.
Jullie gastvrijheid is boven alle lof verheven.

Ik wil in ieder geval voor komend seizoen een passe-partout bestellen.

Tot ziens bij Tanja Kross.
Vriendelijke groeten van Evaline

Concert

Hallo Marie-José,

We hebben gisteren weer genoten van een geweldige middag met trio van Deborah Carter.
We kijken weer uit naar het volgende concert

met vriendelijke groet

Bob en Ytsje

Concert Flor d’Luna

Beste fam. Hekke,

Wat is het toch bijzonder dat jullie elke keer weer voor zo’n geweldig concert kunnen zorgen. Vanmiddag waren mijn ogen niet meer droog. De klanken gebracht in een harmonie van drie geweldige muzikanten hebben mij even het gevoel van boven alles uit . . . gegeven. Dank jullie wel voor de ruimte die jullie geven om bij deze unieke concerten aanwezig te mogen zijn. We hopen op nog vele concerten hier in Westervoort. En . . . niet voor het laatst de verzorging was weer perfect.

Onze warme groet,
Rob en Yvonne

Concert – Ramón Valle & Rik Cornelissen

Dear Marie-Jose,

Thank you for the great evening yersterday. I enjoyed it a lot to play at your venue.
Now you have my contact details as well and if it is oke for you I can put you on my mailinglist so you know what I am doing and where I am performing.
Thanks again and many greetings,

Ramon Valle

Concert – Carmen Gomes Inc.

Hi Marie – Jose, wat was het een top middag! Dank voor alle goede zorgen en de heerlijke atmosfeer. We willen heel graag weer komen optreden. Volgend jaar hebben we een jubileum jaar: ik sta 25 jaar op het podium. We doen een concert met de beste,  mooiste en swingendste liedjes uit deze periode uit al onze  theaterprogramma’s. Het wordt heel speciaal !
Misschien kunnen we dit bij jullie doen. Aan het einde van het seizoen of het begin van het nieuwe….? Ik heb flyers en er komt een nieuwe cd bij uit.
Ik hoor graag wat je vindt.

ps volgende keer blijf ik eten !lieve groetjes, carmen

Concert – Ali Ryerson & Johan Clement Trio

We zijn net terug van het TOPCONCERT. In EEN woord geweldig. Het mooiste was dat na de pauze , Jan zei dit is  The girl from Ipenima……. ik weet het even niet maar hij had het goed en genoot met vollen teugen.
We kregen een gesigneerde cd van ALI RYERSON. Jan is met haar op de foto gegaan ik zal hem je toesturen.
Nogmaals bedankt voor deze geweldige zondagmiddag.  Enorm genoten en je hebt niets te veel gezegd.
Enorm bedankt hoor. Groeten van Fien en Jan.

Concert – Ali Ryerson & Johan Clement Trio

Beste Marie-José en Jan,

Van de vele plaatsen waar ik terechtkom als muzikant is jullie “concertzaaltje” er ééntje die ik niet snel zal vergeten.
Het is een uitzonderlijk mooie ruimte, en de akoestiek is er warm en helder ( net ervoor had ik toch een beetje schrik, want kerkgebouwtjes en jazz gaan niet altijd goed samen qua akoestiek )

Maar vooral jullie gastvrijheid en moed om er concerten te organiseren vind ik zo bijzonder.
Ik hoop dan ook stiekem in de nabije toekomst nog eens te mogen terugkomen.

Warme groet,

Bart

Concert – Ali Ryerson & Johan Clement Trio

Beste Marie-José en Jan,

Dit zijn zo van die plekjes waar wij soms enkel kunnen van dromen.
Een plekje waar je dadelijk kan voelen dat het goed is.
Een plekje van warmte, respect, kennis van zaken, menselijke warmte en goeie smaak.

Ik ben zo blij dat jullie ons hebben gevraagd om te komen spelen via Johan Clement.
Wij zijn allemaal met zo’n 😉 naar huis gereden omdat al die lieve mensen rondom ons heen op éénzelfde golflengte zaten. Muziek maken op die manier is het mooiste wat er bestaat. Die energie kon zo makkelijk worden gedeeld dank zij jullie smaakvolle, prachtige ruimte, dank zij jullie warme onthaal en gastvrijheid… op deze manier loopt alles als vanzelf en dat voelden we ook niet alleen bij ons maar ook aan de positieve feedback van het talrijke publiek na afloop.

Ik kan jullie niet genoeg bedanken om ons die kans te hebben gegeven.
Een (h)eerlijke dag om nooit te vergeten.

Heel veel liefs en graag tot een volgende keer.
Luc

Concert – Ali Ryerson & Johan Clement Trio

Lieve Marie-José en Jan!

Bedankt voor de mooie middag die wij konden realiseren, dank zei jullie, in jullie prachtige, gezellige en gastvrije accommodatie.
Het was in één woord “geweldig”!
Wat een super publiek en “jullie”, je zo warme, attente en professionele aanpak!
Dat zijn de “krenten in de pap” en waar we het allemaal voor doen!!!

Nogmaals “dank” en hopelijk tot een volgende keer!!!

Lieve groetjes van Johan & Miyuki xxx

Concert – Ali Ryerson & Johan Clement Trio

Zo’n zondagmiddag zoals vandaag heb je niet elke week in Westervoort.
Het was vandaag volop genieten van een Jazzconcert in de unieke locatie “De Verzameling”.

Gelijk als je binnenkomt voel je de warmte van de gastfamilie Van Hekke. Wat een welkom en verzorging zeg!!!
De prachtige locatie, sfeer en de prachtige kunstobjecten zijn al de moeite waard om er naar toe te gaan. Maar dan het concert van vandaag . . . met één
woord top.
Jazzfluitist Ali Ryerson, (voor veertien dagen in Europa), Johan Clement, Bart de Nolf en Luc Vanden Bosch zorgden voor een geweldige middag op hoog niveau.

Dank jullie hartelijk . . .

Rob van Deelen en Yvonne van der Graaf

Concert – Ali Ryerson & Johan Clement Trio

To Marie-José and Jan,
What a pleasure it was performing at de Verzameling on Sunday afternoon! It was very inspiring to play in such a beautiful setting, surrounded by beautiful art and such a wonderful audience! I was simply amazed how you have transformed that simple church into a perfectly stunning art gallerie and performance space. It’s become one of my favorite concert venues in Europe! Thank you again, Marie-José and Jan, for being such gracious hosts, and for making it such a special day for all of us.
And if it’s OK with Finn, I’d love to come back the next time I’m in Europe!
Ali Ryerson

Concert – Sambaya

Ik heb Agnes gesproken en zij is vol lof over het concert en alles erom heen, de ontvangst, de geweldige verzorging, de prachtig aangeklede comsumpties en een geweldig concert.
zij hebben dus met volle teugen genoten, en nog heel hartelijk dank hiervoor.

Kerstconcert – Duo Concerto Alankara

Lieve Marie-José,

Ik heb er van genoten bij jullie in jullie prachtige en liefdevolle Verzameling een concert te hebben gegeven! En om daarna heerlijk mee te eten met het verrukkelijke buffet was een feest voor mij.
Dank je wel en voor jullie een prachtig nieuwjaar met heel veel succes. Dat verdienen jullie. We zien elkaar hoop ik in 2015 weer!

Liefs Diana

Contact

T: +31 (0) 26 442 84 97
M:+31 (0) 6 21 80 11 37
@:info@deverzameling.nl

Locatie

De Verzameling Brouwerslaan 1a 6931 AC Westervoort

Openingstijden

maandag t/m vrijdag: 8.30 uur – 17.30 uur (andere tijden op afspraak)

zaterdag en zondag: op afspraak