.mfp-title { display: none;}

Op 23 maart dit jaar hebben wij ons ja-woord mogen geven op deze schitterende locatie. Toen wij de locatie gingen bekijken wisten we het eigenlijk al: “Hier willen wij tegenover onze familie en naasten ons ja-woord geven.” Het is een gevoel van thuiskomen. Het gesprek met onze wensen met Marie-José verliep zo natuurlijk en zij voelde perfect aan wat onze wensen waren van muziek, van indeling tot alle details met bloemen enz.

Uiteindelijk heeft Marie-José onze bruiloft ingericht met een mooie grote familietafel in Italiaanse stijl. Schitterend aangekleed met een mooi plekje voor de foto’s van onze ouders zodat het voelde alsof ze er toch bij waren. Er was zoveel oog voor detail tijdens onze speciale dag zoals bijvoorbeeld de speciale glazen om te toasten met een heerlijke Italiaanse witte wijn, de bloemen op de tafel, perfect!

Wij hadden gekozen voor een high tea met hartige snacks welke schitterend werden gepresenteerd en was ruim voldoende voor iedereen. De samenwerking met de ambtenaar van de burgerlijke stand en begeleiding vanuit Marie-José was zo vloeiend en natuurlijk.

Wij hebben zo ontzettend genoten op onze speciale dag in een schitterende locatie.

Bedankt voor deze mooie ervaring lieve mensen van de Verzameling!

Rob en Sheila van Zoest