vergaderlocatie

Bent u op zoek naar een bijzonder inspirerende vergaderlocatie bij Arnhem?

In De Verzameling begeeft u zich in een totaal gerenoveerd kerkje omgeven door moderne kunst van hedendaagse kunstenaars. Het is een intiem kerkje met prachtig licht, houten spanten en stalen trekstangen. Er is veel aandacht besteed aan de sfeer die de ruimte uitstraalt. De kunst, de kleuren, het materiaalgebruik zal u verrassen. U bent de enige gebruiker van het totale kerkje, er zijn dus geen andere ‘huurders’.

Onze bedrijfsfilosofie is dat onze gasten zich ook echt gast mogen voelen. Bij ons worden de gasten tot in de puntjes verzorgd in een omgeving die als een warme deken voelt.

In de Verzameling kunnen wij symposia voor u organiseren, presentaties voor u verzorgen, of een cursus tango implementeren in uw bijeenkomst (leiding geven, leiding nemen). U zegt het maar. Wat dacht u van een personeelsdiner voor uw afdeling? Geheel verzorgd op maat. Misschien met wat live muziek of met entertainment door een klein theatergroepje?

Het culinaire gedeelte wordt verzorgd een goede cateraar. Zij staan garant voor dagverse producten en dat proef je ook! Een 5-gangendiner met bijpassende wijnen of een (h)eerlijke zakenlunch met een vers bereide soep en salades? De ruimte wordt door ons aangekleed op een passende sfeervolle manier en de bediening is van grote klasse.

Wij hebben een vergaderruimte, de boardroom (max. 12 personen) die voorzien is van moderne communicatiemiddelen en uitnodigt tot concentratie. De kerkzaal nodigt uit tot inspiratie en creativiteit. De lounge zorgt voor een rustig overzicht.

De maximale capaciteit is 40-45 vergaderende personen. Wanneer er gekozen wordt voor een receptie-achtige ontvangst kan men bij ons terecht met 80-100 personen. Voor bedrijfsdiners tot ongeveer 55-64 personen en bij symposia en kleine conferenties ook tot 60 personen.

De Verzameling ligt vlakbij de A12, dicht bij het station en er zijn alleen maar gratis parkeerplaatsen rondom ons gebouw (100 stuks). Ook het parkeren hoeft dus geen belemmering te zijn.

Overnachtingen kunnen we voor u regelen in een echt Dominicanenklooster, aan de andere kant van de Rijn. Vergaderen in de kerk en slapen in het klooster. U kunt met het pontje naar de overkant en bent dus even in een totaal andere wereld.. Maar ook andere oplossingen behoren tot de mogelijkheden. B&B, hotel in de buurt, u zegt het maar..wij regelen het voor u wanneer u dit wenst.

Mogen wij u binnenkort begroeten en de deuren voor u openen? U wordt als echte gast behandeld, gewoon… omdat wij dat graag doen…

De Verzameling

Dé inspiratielocatie voor vergaderen

www.deverzameling.nl

06-21801137

Brouwerslaan 1a
6931 AC Westervoort

neem een kijkje...

 

receptie

vergaderen

presentatie
symposia
conferentie

diner

artikelen