vergaderlocatie

Bent u op zoek naar een bijzonder inspirerende vergaderlocatie bij Arnhem?

In De Verzameling begeeft u zich in een totaal gerenoveerd kerkje omgeven door moderne kunst van hedendaagse kunstenaars. Het is een intiem kerkje met prachtig licht, houten spanten en stalen trekstangen. Er is veel aandacht besteed aan de sfeer die de ruimte uitstraalt. De kunst, de kleuren, het materiaalgebruik zal u verrassen. U bent de enige gebruiker van het totale kerkje, er zijn dus geen andere ‘huurders’.

Onze bedrijfsfilosofie is dat onze gasten zich ook echt gast mogen voelen. Bij ons worden de gasten tot in de puntjes verzorgd in een omgeving die als een warme deken voelt.

In de Verzameling kunnen wij verschillende dingen voor u organiseren. U zegt het maar. Wat dacht u van een personeelsdiner voor uw afdeling? Geheel verzorgd op maat. Misschien met wat live muziek of met entertainment door een klein theatergroepje?

Het culinaire gedeelte wordt verzorgd een goede chef. Hij staat garant voor dagverse producten en dat proef je ook! Een 5-gangendiner met bijpassende wijnen of een (h)eerlijke zakenlunch met een vers bereide soep en salades? De ruimte wordt door ons aangekleed op een passende sfeervolle manier en de bediening is van grote klasse.

Wij hebben een vergaderruimte, de boardroom (max. 12 personen) die voorzien is van moderne communicatiemiddelen en uitnodigt tot concentratie. De kerkzaal nodigt uit tot inspiratie en creativiteit. De lounge zorgt voor een rustig overzicht.

De maximale capaciteit is 20 vergaderende personen. Wanneer er gekozen wordt voor een receptie-achtige ontvangst kan men bij ons terecht met 80 personen. Voor bedrijfsdiners tot ongeveer 48 personen en bij symposia en kleine conferenties ook tot 60 personen.

De Verzameling ligt vlakbij de A12, dicht bij het station en er zijn alleen maar gratis parkeerplaatsen rondom ons gebouw (100 stuks). Ook het parkeren hoeft dus geen belemmering te zijn.

Overnachtingen kunnen we voor u regelen.  B&B, hotel in de buurt, u zegt het maar..wij regelen het voor u wanneer u dit wenst.

En wilt u even de benen strekken? In het natuurgebied, net aan de overkant van De Verzameling, kan er heerlijk gewandeld worden. Mooie vennen met veel vogels. Een prachtig wandelgebied met bos en weides. Even stilstaan in deze mooie omgeving geeft weer energie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mogen wij u binnenkort begroeten en de deuren voor u openen? U wordt als echte gast behandeld,

gewoon… omdat wij dat graag doen…

 

De Verzameling

Dé inspiratielocatie voor vergaderen

www.deverzameling.nl

06-21801137

Brouwerslaan 1a
6931 AC Westervoort

100m²

receptie

vergaderen

training

presentatie
symposia
conferentie

diner

29m²

vergaderen

28m²

overleg

neem een kijkje...

 

artikelen